Marineret kyllingstykker med bønnefritter og tzatziki

MARINERET KYLLING M/ BØNNE FRITTER OG TZATZIKI

Ingredienser til marinaden:
2 spsk. olie
1 tsk. brun farin
1 knivspids salt
1 spsk. revet ingefær
1 spsk. ketchup
3 kyllingfileter
Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienserne sammen og skær kyllingfileterne i strimler og kom dem i marinaden.
*******************************

Ingredienser til bønnefritter:
1 ps. grønne bønner fra frost
Lidt citrus krydderi
Salt
Olie
Fremgangsmåde:
Ingredienserne hældes sammen i et ildfast fad og puttes i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. til de lækre sprøde.
*******************************

Ingredienser til tzatziki:

½ agurk
1-2 fed hvidløg
250 g græsk yoghurt
salt
peber
Fremgangsmåde:
Skær agurken over på langs, fjern frøene og riv agurken på et rivejern.
Læg agurkestykkerne i et dørslag og lad dem dryppe af i 5 minutters tid, pres det sidste overskydende vand ud af agurken i dørslaget.
Bland agurk, presset hvidløg og yoghurt sammen og smag til med salt og peber.
Opbevares på køl indtil servering.
Velbekommen

Skriv et svar