After eight muffins

AFTER EIGHT MUFFINS
ca. 18 stk.
Chokolade muffins:

200 g sukker
2 æg
300 g creme fraiche 18%
100 g blødt smør
150 g mel
20 g kakao
1 tsk. bagepulver
150 g mørk smeltet chokolade
ALLE INGREDIENSER SKAL HAVE STUETEMPERATUR.

Æg og sukker piskes let og luftig.
Smør og creme fraiche tilsættes, kun lige indtil det er rørt ud i dejen.
Mel, bagepulver og kakao blandes sammen og tilsættes i æggemassen. og rør det godt.
Den smeltede chokolade tilsættes til dejen.
Fyld muffinsformene 2/3 og bag dem ved 200 grader i ca. 15 min.
Tjek undervejs med en spids kniv eller en tandstik.
**************************************
Pebermynte frosting:

250 g blødt smør
500 g flormelis
5 tsk pebermynte essens (smag til undervejs)
Grøn farve
Smør og flormelis piskes let og luftig, tilsæt lidt af essensen samt lidt grøn farve og pisk godt.
Tilsæt meres af essens og farve hvis den ikke har den ønsket farve og smag.
Frostingen kommes i en sprøjtepose og sprøjtes på dine muffins.
Til sidst kommes der en after eight i frostingen for at have den det sidste touch.
Velbekomme


Skriv et svar