Græske oksedeller med ris, stegte bønner og tzatziki

GRÆSKE OKSEDELLER MED RIS, STEGTE BØNNER OG TZATZIKI
Ca. 4 personer.
Græske deller:
500 g. hakket oksekød
3 fed hvidløg, presset
3 tsk. paprika
2 spsk. oregano
½ tsk. sød chilisauce
100 g feta, hakket fint eller smuldret.
1 æg
1 håndfuld rasp
salt
peber
evt lidt mælk hvis farsen er helt tør og ikke vil hænge sammen.
Fremgangsmåde:
Kom alle ingredienser i en skål og gør det godt sammen til en blød fars.
Stil farsen på køl i ca. 1 times tid før brug, så det kan sætte sig lidt.
Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie på en pande til de er gennemstegte.
Serves med ris eller kartofler, tzatziki og stegte bønnner eller andet grønt som man nu lyster.
Velbekomme

Skriv et svar