Kyllinge pie med karry

KYLLINGE PIE MED KARRY
Ca. 4 personer.
Ingredienser:
500 g kyllingfilet
3 dl ris
3 peberfrugter – rød, gul og grøn
1 skalotteløg
250 g champignon, skiver
3 spsk. mel (med top)
3 dl hønsebouillon
3 dl fløde
2 tsk. karry
salt
peber
Låg:
2 plader butterdej
æg til pensling
Fremgangsmåde:
Kylling og risene koges på forhånd
Kyllingfileterne skæres i små tern og koges møre i en gryde.
Risene koges efter anvisningen på pakken.
Skær peberfrugten i små strimler, champignon skæres i tynde skiver og løget hakkes fint.
Løg, champignon, mel, bouillon, karry og fløde koges igennem og smages til med salt og peber.
Peberfrugt og den færdige kylling kommes op i “sovsen” når den er færdig, derefter hældes det alt sammen over risene som ligger i et ildfast fad.
Butterdejspladerne rulles ud og lægges som et låg over fadet, det skal trykkes fast i kanten af fadet.
Pensel låget med sammenpisket æg og prik lidt huller i dejen.
Bages i ovnen i ca. 12 min ved 225 grader.
Serveres med stegte grønne bønner eller salat.

Velbekomme

Skriv et svar