Pasta med krydret chili kylling

PASTA MED KRYDRET CHILI KYLLING
ca. 4 personer
Ingredienser
500 g kyllingefilet
3 spsk olie
1 tsk karry
1 dåse hakkede tomater
2 fed hvidløg
1 rød chili
25 g bredbladet persille
40 g. tomatpure
1 tsk sukker
1 tsk groft salt
peber
300 g fuldkornspasta
400 g blandede grøntsager, f.eks. broccoli
½ tsk groft salt
Fremgangsmåde
Skær kyllingfiletterne i små tern, steg kyllingen i olie i en gryde til det er gyldent.
Tilsæt karry og svits det kort med.
Kom hakkede tomater i en blender sammen med hvidløg, chili (uden korn) og persille.
Blend det godt sammen, kom blandingen over kyllingen sammen med tomatpure, sukker, 1 tsk salt og peber.
Kog op og lad retten simre under låg ca. 20 min.
Kog pastaen som anvist på emballagen, men uden salt.
Rens broccolien og skær den i mindre buketter, sæt noget vand over med ½ tsk salt, blancher broccolien i det kogende vand i ca. 3-4 min.
Velbekomme

Skriv et svar