Hindbærmousse

HINDBÆR MOUSSE
Ca. 4 personer.
Ingredienser
4 stk. husblast
300 g. hindbær (jeg brugte frosne, som var optøet)
30 g sukker (smag til)
2 dl piskefløde 38%
Pynt
Flødeskum
Hindbær, friske
Fremgangsmåde
Sæt husblast i blød i koldt vand
Mos de optøet eller friske hindbær med en gaffel eller en stavblender.
Smag til med sukker.
Pisk fløden til skum.
Husblast tages op og vride/klem vandet fra, smelt det over et vandbad.
Den smeltede husblast hældes stille og roligt i hindbærpuren, 
– husk at rør godt rundt, så der ikke kommer “vingummi bamser”
Flødeskummet vendes hurtigt i.
Stil moussen på køl til den har sat sig.
Pyntes med flødeskum og bær, hvis man lyster.
Velbekomme

Skriv et svar