Rabarberkage – Diabetes

DIABETES RABARBERKAGE
Ca. 10 stykker.
Ingredienser
2 æg
25 g. sukker
½ tsk. vaniljesukker
25 g. flydende margarine
1 dl minimælk
125 g. hvedemel
63 g. perfect fit
1 ½ tsk. bagepulver
Fyld
150 g. rabarber
½ spsk sukker
½ tsk stødt kanel
13 g. mandelflager
Fremgangsmåde
Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftig.
Rør margarine og mælk i, mens der piskes.
Bland mel, perfect fit og bagepulver og sigt det i dejen og rør det sammen.
Hæld dejen i en smurt lille kageform.
Skyl rabarberne og snit dem i Ca. 1 cm stykker og fordel dem på dejen. Drys sukker, kanel og mandelflager over.
Bag kagen i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 min. på næstnederste ovnrille.
Velbekomme

Skriv et svar