Rabarber kage med hvid chokolade

RABARBER KAGE MED HVID CHOKOLADE
Ingredienser
250 g. blødt smør
300 g. sukker
6 æg
350 g. hvedemel
2 tsk. bagepulver
375 g. rabarber
Korn fra en vaniljestang
150 g. hvid chokolade
Fremgangsmåde
Smør, sukker og vaniljekornene piskes hvidt og luftigt.
Kom så efterfølgende et æg i af gangen og rør grundigt.
Bagepulver og hvedemel røres i dejen.
Rabarberne vaskes og skære i 1 cm stykker.
Den hvide chokolade hakkede groft.
Rabarber og chokolade vendes nu i dejen.
Kom så dejen i en smurt eller beklædt springform eller ildfast fad.
Bages i ovnen ved 180 grader i ca. 30 min eller indtil kagen er gennembagt.
Tips: man kan også drysse lidt flormelis over kagen, når den er afkølet.
Velbekomme

Skriv et svar