Hindbærtærte m/ lakrids og hvid chokolade

HINDBÆRTÆRTE 
M/ LAKRIDS OG HVID CHOKOLADE
Ingredienser
175 g hvedemel
3 spsk. flormelis
100 g blødt smør
1 ½ spsk. vand
100 g finthakket hvid chokolade
1 tsk. lakrids pulver
250 g friske hindbær (300 g frosne)
150 g. ribsgelé
Tilbehør
Creme fraiche 18 %
Fremgangsmåde
Bland mel og flormelis
smuldr smørret i melblandingen.
Saml dejen med vand og tryk den ud i en tærteform og op af formens side.
Stil bunden tildækket i køleskabet i mindst 30 min.
Bag tærtebunden midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 min.
Fordel den hakket hvide chokolade på den varme bund og drys lakrids på bunden 
og lad bunden køle af.
Læg hindbærrene i tærte bunden.
Smelt ribsgeléen i en gryde ved smag varme, fordel geléen over hindbærerne med en ske og lad ribsgeléen stivne i køleskabet.
Riv evt. lidt hvid chokolade over den færdige tærte.
Hindbærtærten serveres med creme fraiche 18 %.
TIPS:
Hvis man skal bruge frosne hindbær, så giv dem lige et opkog i ca. 1 min og afkøl.

Skriv et svar