Gulerodsshot med italienske kødboller

GULERODSSHOTS 
MED ITALIENSKE KØDBOLLER

Ingredienser
400 g gulerødder, skrællet vægt
350 g. æblemost
1 spsk peberrod
smag til med salt og peber
evt smag til med mere æblemost
400 g hakket halv- eller oksekød
2 fed hvidløg
1 bundt persille, finthakket
50 g parmasan
olie og smør til stegning
små pinde til servering
Fremgangsmåde
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver, kog dem møre i æblemosten i ca. 5-10 min.
Skræl og riv peberroden.
Blend suppen til en ens artet masse.
Smag evt til med mere æblemost, salt, peber.
Kan også være den skal smages til med lidt sukker.
Rør, kød, presset hvidløg, revet ost og persille til en fars og form til små kødboller.
Steg dem på panden indtil de har en fin stege skorpe, kom der så ind i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 20-25 min indtil de er færdige, eller har en kernetemperatur på 75 grader.
Lad kødbollerne køle lidt af inden de kommes på små pinde.
Velbekomme 

Skriv et svar