Fransk løgsuppe

FRANSK LØGSUPPE M/
BRØD CROUTONER
4 Personer
Ingredienser
600 g. løg, pillet vægt
45 g. smør
2 spsk. hvedemel
1,5 L hønsebouillon
Salt
Peber
6 skiver toastbrød
100 g. revet parmesanost
Fremgangsmåde
Pil løgene og skær dem i halve og derefter i tynde skiver.
Smelt smørret i en stor gryde, kom løgene i og sauter dem. 
(de må ikke begynde at blive brune)
Drys melet over og rør det godt sammen, kom boullion-væsken i og lad det koge ca. 15-20 minutter.
Smag til med salt og peber.
Skær skorperne af toastbrødet, skær dem så ud i ca. 1×1 cm firkanter.
Kom dem på en bageplade og drys parmasan osten over og ind i ovnen ved 200 grader indtil brødet begynder at tage farve (det tager ikke lang tid, så hold øje) og så tag dem ud og afkøl.
Serverer dem til løgsuppen.
Velbekomme

Skriv et svar