Chokolade mousse med syltet pærer og citron

CHOKOLADE MOUSSE MED SYLTET PÆRE OG CITRON
4 personer
Chokolade mousse:
5 stk. past. æggeblommer
5 stk. past. æggehvider
1 dl. piskefløde
½ stang vanilje
75 g. sukker
200 g. mørk chokolade
Syltet pærer og citron:
1 stk. pærer
1 øko citron, skal
3 dl. vand
200 g. sukker
6 blade mynte
Fremgangsmåde
Æggeblommer, sukker og vaniljekorn piskes let og luftig.
Pisk æggehvider stive
Pisk fløden let.
Chokoladen smeltes over et vandbad.
Æggemassen vendes sammen med den let afkølet chokolade, og de stiftpisket æggehvider.
Den letpiskede fløde vendes hurtigt i massen.
Anrettes i portionsglas og sættes på køl indtil servering.
Sukker vand, citronskal og mynte koges op og køles ned.
Skære pæreren ud i den form man ønsker og kom dem i lagen og lad dem trække i mindst. 30 min, før servering.
Pæren drænes og bruges til pynt på chokolade moussen.
Velbekomme

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar