Gulerods (sandwich) bolle

GULERODS (SANDWICH) BOLLE
9 stk.
Ingredienser
25 g. gær
2,5 dl vand, lunkent
400 g. hvid fuldkornshvedemel
100 g. alm. hvedemel
50 g. smør, blødt
1 tsk. salt
25 g. sukker
1 æg.
Fyld
140 g. gulerødder, revet vægt
1 æg.
Fremgangsmåde
Rør gæren ud i det lune vand, tilsæt alle de andre ingredienser undtagen melet.
Kom melet i til sidst, lidt af gangen, indtil det bliver en blød bolledej.
Tilsæt gulerod/æggemassen og rør det kort rundt, så det bliver blandet alt sammen.
Fordel dejen til 9 boller med to spise skeer og kom dem på bageplade med bagepapir.
Lad dem hæve i 30 min.
Bages ved 225 grader i ca. 10-13 minutter, til de er lysebrune.
Velbekomme

Skriv et svar