Karry spidskål med spinat og hakket oksekød

KARRY SPIDSKÅL MED SPINAT OG HAKKET OKSEKØD
4 personer.

Ingredienser

500 g. hakket oksekød
1 spsk. karry
2 spsk. rapsolie
1 løg, finthakket
3 fed hvidløg, presset
1 tsk. ingefær, pulver
1 tsk. chiliflager, tørret
½ tsk. spidskommen
2 dl vand
1 mellem spidskål
250 g. spinat, frisk
salt
peber

Tilbehør
Ris

Fremgangsmåde

Svits kød og karry i olie ved høj varme.
Tilsæt løg, hvidløg, chili, ingefær, spidskommen og vand.
Kog ved svag varme under låg i ca. 15 min.
Snit spidskål i fine strimler og kom det med i gryden i 10 minutter under låg.
Hak spinaten groft, kom det i gryden og kog retten uden låg til spinaten er faldet sammen.
Kog ris efter anvisning på pakken.
Smag til med salt og peber og serveres med kogte ris.

Velvekomme

Skriv et svar