Ananas kage

ANANAS KAGE
Ingredienser
200 g smør, blødt
250 g. sukker
3 æg
340 g. ananas stykker på dåse
1 tsk. vaniljesukker
225 g. hvedemel
1,5 tsk bagepulver
Pynt:
Flormelis
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker godt sammen, tilsæt derefter æggene og rør godt.
Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og bagepulver.
Til sidst vendes ananastykkerne i dejen.
Dejen fordeles i en kageform og bages i  en forvarmet ovn ved 190 grader
 ved næst nederste rille i 25-30 minutter.
Tjek om den er færdig med i midten med en lille urtekniv, hvis der sidder dej på spidsen, 
giv den 2 minutter ekstra.
Når kagen har stået i 10 minutter, drysses flormelis over mens den stadig er varm/lun.
velbekomme

Skriv et svar