Træstammer

TRÆSTAMMER
12 stk – mellemstore


Ingredienser
1 hindbærroulade
4 chokolade muffins
2 spsk. hindbær marmelade
100 g. revet marcipan
3 spsk. kakao pulver
2 spsk rom essens
300 g. marcipan til overtræk.
150 g. mørk chokolade
flormelis
Fremgangsmåde
Smuldr hindbærrouladen og chokolade muffins og rør det godt sammen med hindbærmarmeladen på en køkkenmaskine med K-spaden. tilsæt derefter de andre ingredienser og rør til en ensartet dej.
Rul dejen ud til 2-3 pølser, 
afhængig af størrelsen du ønsker og sæt det på køl i mindst 30 minutter.
Rul marcipanen ud på en silikonemåtte eller drys flormelis på bordet, til passende stykker.
Så de kan komme rundt om kage massen.
Sæt dem evt på køl igen mens chokoladen smeltes.
Når chokoladen er klar, skæres træstammerne ud til ønskede størrelse og enderne dyppes ned i chokoladen og sætte på et stykke bagepapir og ind på køl igen for at størkne.

TIP:
det revet macipan, kan godt undlades, den smager den bestemt ikke dårligere af.

Velbekomme

Skriv et svar