Tortilla wraps med laks, spinat og avokado

TORTILLA WRAPS MED LAKS, SPINAT OG AVOKADO
2. personer

Ingredienser
4 tortilla pandekager
1 pakke flødeost, natural
200 g. røget laks
2 avokadoer
Saften fra en ½ citron
1 pakke friske spinatblade
Pynt
Syltede rødløg – opskriften findes her
Fremgangsmåde
Smør pandekagerne med flødeosten, læg et par skiver laks på ca. halvdelen af hver pandekage.
Skær avokadoen over på langs, fjern stenen og tage det grønne væk fra skallen med en ske.
Skær det i skiver og dryp citronsaften over.
Læg avokado skiverne på en stribe på midten af hver pandekage.
Skyl spinaten og fordel den mængde blade, som du ønsker ovenpå avokadoen.
Rul pandekagerne sammen og kom husholdnings film rundt om og sæt dem på køl,
 minimum en times tid, så de lige kan sætte sig helt.
Inden serveringen, skæres de ud i skiver eller på skrå og de syltede rødløg kommes oven på.
Velbekomme

Skriv et svar