Spinat boller

Spinat boller

Ingredienser 
250 g spinatblade, frisk
25 g gær
2 tsk honning 
1 tsk salt
6 dl mælk
300 g  durummel 
700 g  hvedemel
Fremgangsmåde 
Bland spinat med lidt mælk i en minihakker.
Resten af mælken kommes i røreskålen og gæren opløses heri.
Tilsæt spinat, honning, salt og rør godt.
Rør durummelet i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt, rør godt.
Muligvis skal der mere hvedemel til, da spinaten gøre dejen ekstra våd, men pas på med at komme for meget i, så vent hellere til det har hævet og se hvor klistret den er, så bollerne ikke bliver tørre.
Lad dejen hæve lunt i ca 1 rime og 30 minutter.
Drys mel på bordet og kom dejen derpå og tag evt mel på hænderne, hvis dejen er klistret, så er det nemmere og forme bollerne og komme dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve 30 minutter.
Pensel med mælk og bag i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.
Velbekomme 

Skriv et svar