Gulerod-squash kage med flødeoste creme

Til 2 runde forme

Ingredienser  

300 g. brun farin
2 dl. olie
4 æg
275 g. hvedemel
1,5 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. stødt kanel
0,5 tsk. salt
200 g. gulerødder, revet
1 squash, revet

Ostecreme:
200 g. flødeost, naturel
180 g. smør, blødt
180 g. flormelis
2 tsk. vaniljesukker


    Fremgangsmåde
  Brun farin og olie røres sammen, æg piskes i et af gangen.
Derefter kommes de tørre ingredienser i,
til sidst røres de revet gulerødder og squash i.  
Fordel dejen i 2 smurte runde kageforme, eller i et stort ildfast fad.
Bages i forvarmet ovn, midt i ovnen ved 185 grader i ca. 20 – 30 minutter
Tjek om den er færdig ved at stik i midten ved de 20 minutter.


ostecreme:
Flormelis, vanilje og smør røres sammen til ens artet masse og derefter kommes flødeosten i og røres hurtig rundt.
Ostecremen fordeles oven på kagerne/kagen når den er helt afkølet.

Velbekomme

Skriv et svar