Test af Yoga legekort

Vi har fået lov til at teste yogakort fra Yogaiskolen.dk

I kan købe den her yoga æske med 30 forskellige yoga legekort lige her til 249kr

Det har været en sjov oplevelse, med gode grin. Det har primært været min søn som har lavet stillingerne og jeg har sagt hvilke stillinger og vist kortet.

Han går i 2. klasse og i 1.klasse havde de også yoga i skolen nogle gange, så han vidste godt hvad det gik ud på, han var da ikke helt enig i alle kortene hvordan de blev udført, for de havde lært nogle af dem på en anden måde en disse yoga kort viser 🙂

de fleste af stillingerne var nemme, dog var der nogle som der var lidt svære at lave og man så skulle holde stillingen, imens ens mor tog billeder var ikke altid lige fedt, men moren her havde det sjovt 😀 Onde mor, er jeg.

Nu har jeg en stille og rolig søn, så om han har fået energien op eller ned efter de gange vi har prøvet kortene. Det synes jeg ikke har haft nogle ændret effekt fra hvordan hans energi niveau ellers plejer at være på.

I kan læse en mere uddybende anmeldelse på Momstertest af 3 forskellige mødre.

Tak fordi i læste med <3
– Sabrina

Skriv et svar